Antalya Bisiklet Derneği, Burdur Salda Gölü Bisiklet Festivali, MTB,Bisiklet Grup, Bisiklet Turizm, Bike Tour,Bicycle touring,cycling tour, Antalya, Akdeniz

ANTALYA BİSİKLET DERNEĞİ KİMDİR?

Antalya Bisiklet Derneği (ANTBİSDER) 9 Ağustos 2014 tarihinde faaliyete başladı.  Doğa dostu ulaşım aracı bisikleti yaşamın bir parçası haline getirmek, güvenli bisiklet yolları ve park yerlerinin oluşmasını sağlamak, bisiklet kültürü ve bisiklet turizminin gelişmesini sağlamak amaçlarıyla kurulan ANTBİSDER, çeşitli meslek gruplarına dahil 60 asli üye ve 1.104 fahri üyeden oluşmaktadır.

Kuruluş amaçlarını gerçekleştirmek ve geliştirmek için; etkinlikler, eğitimler, festivaller ve bisiklet turları düzenleyecek olan dernek, tüm bisiklet severleri ve şehrimizde faaliyet gösteren bisiklet gruplarını dernek çatısı altında toplamayı hedefliyor.

NEDEN ANTALYA?

Antalya, iklimi ve coğrafi  şartlarından dolayı bisiklet kullanımına son derece uygun bir şehirdir. Şehrimizde ciddi oranda bisiklet kullanıcısı mevcuttur. Antalya’nın trafiği her geçen gün bir kaosa dönmekte ve insan odaklı kent olmaktan uzaklaşmaktadır. Antalya halkının  sağlıklı bir yaşam için hem de trafik kaosundan kurtulması için bisiklet kültürüne ihtiyacı vardır. Bunun için de bisikletli yaşamı destekleyen derneğimiz gerekli olan teşvik, eğitim ve sosyal projeler yapmak için kurulmuştur. Kentimizin bisiklet yolları, tabelaları, parkları, istasyonları ve en önemlisi de okullarda bisiklet eğitimi gibi pek çok konularda destek ve projelere ihtiyacı vardır. Bizler bütün bunlara destek olmak için projeler üretmeye ve uygulamaya hazırız. Daha temiz ve sağlıklı bir

Hayat için sizde bize destek olmak ister misiniz?

Geleceğe daha umutla bakmak ister misiniz?

DERNEK ORGANLARINA SEÇİLENLER

M.NAFİZ SAĞDUR Başkan

TUNCAY ÖZIŞIK Başkan Yardımcısı

İLHAN KAYIŞ Genel Sekreter